EU közösségi adószámmal rendelkező személyek/cégek esetében lehetőség van 0% áfával kerékpárt vásárolni. Információ.
Kosár
A bevásárlókosár üres
1
Specialized Roubaix - L, 28 Maroon/Silver Dust/Fekete Reflective, 2022

Specialized Roubaix - L, 28 Maroon/Silver Dust/Fekete Reflective, 2022

Eredeti ár
1 165 183 Ft‎
Ár
977 505 Ft‎
Új
Kínálatunkban több száz kerékpár van amit azonnal szállítunk. Gyors és ingyenes kiszállítás, professzionális szervizszolgálat.
Gyártó:
Specialized
Elérhetőség:
Raktáron
SKU:
sp.94422-7056
MPN:
94422-7056
Ha segítségre lenne szüksége a kerékpár kiválasztásában hívja a Tel:+421 948 758 458

Minden kerékpárt és kiegészítőt ingyen szállítunk.

Az összes eshopban megrendelt kerékpárt összeszerelve és beállítva küldünk. Elég felszerelni a pedálokat és beállítani a kormányt az első kerékhez, ami csak pár percet vesz igénybe, az alábbi videón megtekinthet.
Örömmel fogadjuk Önöket az üzletünkben Léván, ami kb. 120km -re van Budapesttol ( 1h:30m autóval ), beszélünk magyarul.

A Párizs-Roubaix-on aratott hét győzelmével a Roubaix megerősítette, hogy a simább gyorsabbat jelent. Persze eddig az említett gördülékenység mindig bizonyos kompromisszumokhoz volt kötve. Ennek mára vége. A Roubaix Pro rengeteg engedékenységet biztosít, kompromisszumok nélkül, köszönhetően a teljesen új Future Shock 1.5 felfüggesztés bevezetésének, amely jobb irányíthatóságot biztosít a durva utakon, míg az új Pavé nyeregcső ezt a Roubaix-ot teszi a legkiegyensúlyozottabbá a csoportból. A Tarmac kerékpárhoz hasonló aerodinamika és a Rider-First Engineered™ technológiával készült váz, amely sok-sok gramm súlyt takarított meg. És még mindig ugyanolyan kényelmes? Persze, de ne nevezzük kényelmes kerékpárnak, mert minden tervezési döntésünk mögött a teljesítmény állt. Ez az új Roubaix. A Párizs-Roubaix-on aratott hét győzelmével a Roubaix megerősítette, hogy a simább gyorsabbat jelent. Persze eddig az említett simaság mindig bizonyos kompromisszumokhoz volt kötve. Ennek mára vége. A Roubaix Pro rengeteg engedékenységet biztosít, kompromisszumok nélkül, köszönhetően a teljesen új Future Shock 2.0 felfüggesztés bevezetésének, amely jobb irányíthatóságot és csillapítási lehetőségeket biztosít, míg az új Pavé nyeregcső ezt a Roubaix-ot teszi a legkiegyensúlyozottabbá a csoportból. A Tarmac kerékpárhoz hasonló aerodinamika és a Rider-First Engineered™ technológiával készült váz, amely sok-sok gramm súlyt takarított meg. És még mindig ugyanolyan kényelmes? Persze, de ne nevezzük kényelmes kerékpárnak, mert minden tervezési döntésünk mögött a teljesítmény állt. Ez az új Roub Az új vázzal együtt egy teljesen új S-Works Pavé nyeregcsövet is kifejlesztettünk. Ez nem csak az első hajlékony nyeregcső, de ALSO aerodinamikus, plusz súly vagy egyéb nemkívánatos tulajdonságok nélkül. Ugyanazzal a D-formával kezdjük, mint ami a Tarmac-on is megtalálható, de a rugalmasságot egy lépéssel tovább vittük a felső részen hozzáadott hajlítással és a váz új, alacsonyabb illeszkedésével. Mindez bőséges rugalmasságot biztosít, ugyanakkor mindez a kerékpár elejével egy vonalban van, így sima és hangolt vezetést biztosít, még a göröngyös úton is. Törött utakon a Future Shock 1.5 20 mm-es rugóutat biztosít a sima és kényelmes vezetés érdekében. Emellett csökkenti a fáradtságot és növeli a sebességet a letört terepen. Az új Smooth Boot elősegíti a szép megjelenést a fejcső és a szár közötti tiszta átmenettel.



Instagram

A specifikációk indoklás nélkül változhatnak.
VÁZFACT 10R, Rider First Engineepiros™ (RFE), FreeFoil Shape Library tubes, threaded BB, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
VILLAFuture Shock 1.5 w/ Smooth Boot, 12x100mm, thru-axle, flat-mount disc
ELSŐ KERÉKAxis Elite Disc
HÁTSÓ KERÉKAxis Elite Disc
ELSŐ ABRONCSRoad Sport, 700x32
HÁTSÓ ABRONCSRoad Sport, 700x32
HAJTÓKARPraxis Alba
LÁNCKERÉK50/34T
KÖZÉPCSAPÁGYPraxis 68mm BSA
HAJTÓMŰShimano Tiagra Disc 4720, 10-speed
ELSŐ VÁLTÓShimano Tiagra, braze-on
HÁTSÓ VÁLTÓShimano Tiagra, 10-speed
HÁTSÓ FOGASKOSZORÚShimano Tiagra, 10-speed, 11-34t
LÁNCKMC X10, 10-Speed
ELSŐ FÉKShimano Tiagra Disc 4720
HÁTSÓ FÉKShimano Tiagra Disc 4720
KORMÁNYSpecialized Hover Comp, Alloy, 125mm Drop, 75mm Reach w/Di2 Hole
MARKOLATRoubaix S-Wrap
KORMÁNYSZÁRFuture Stem, Comp
NYEREGBody Geometry Power Sport, steel rails
NYEREGVKAS-Works Pave
NYEREGCSŐ BILINCSHidden drop clamp
BELSŐPresta valve, 48mm


Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak véleményt, kérjük, jelentkezzen be.
 

Népszerű kerékpármárkák

CTM
GHOST
Specialized
Kellys
Liberty
Capriolo
Vedora
Mondraker