EU közösségi adószámmal rendelkező személyek/cégek esetében lehetőség van 0% áfával kerékpárt vásárolni. Információ.
Kosár
A bevásárlókosár üres
1
Specialized Roubaix Sport Apex - M, 28 Carbon/Smoke, 2024

Specialized Roubaix Sport Apex - M, 28 Carbon/Smoke, 2024

Eredeti ár
1 664 547 Ft‎
Ár
1 497 676 Ft‎
Új
Kínálatunkban több száz kerékpár van amit azonnal szállítunk. Gyors és ingyenes kiszállítás, professzionális szervizszolgálat.
Gyártó:
Specialized
Elérhetőség:
Raktáron
SKU:
sp.94424-6354
EAN:
0888818972869
MPN:
94424-6354
Ha segítségre lenne szüksége a kerékpár kiválasztásában hívja a Tel:+421 948 758 458

Minden kerékpárt és kiegészítőt ingyen szállítunk.

Az összes eshopban megrendelt kerékpárt összeszerelve és beállítva küldünk. Elég felszerelni a pedálokat és beállítani a kormányt az első kerékhez, ami csak pár percet vesz igénybe, az alábbi videón megtekinthet.
Örömmel fogadjuk Önöket az üzletünkben Léván, ami kb. 120km -re van Budapesttol ( 1h:30m autóval ), beszélünk magyarul.

TARTÓSÁG: A Future Shock 3.0 a show sztárja, jobban hangolható, állítható és tartósabb, mint valaha. Mostantól a kerékpáron elfoglalt helyzettől függetlenül minden motoros 20 mm sima, dadogásmentes rugóutat tapasztalhat a szár és a fejcső között. A Future Shock segít stabilan tartani a kezed és a kormányt, hogy simább és kontrolláltabb legyen az utazás, hogy gyors, biztonságos és magabiztos lehess.
A leengedett hüvelyk kialakításunk a nyeregcső nagyobb részét teszi szabaddá, hogy növelje a megereszkedést, de a "több" nem egyszerűen jobbat jelent. A Pavé nyeregcső szabályozza az elhajlást, és optimális függőleges megfelelőséget biztosít. Ezek együttesen alkotják az AfterShock technológiát, és a Roubaix merev hátsó háromszögével együtt a hatékonyság feláldozása nélkül biztosítják a sima utazást.
A Roubaix SL8 a legsimább országúti kerékpár, amelyet Ride Science csapatunk valaha is tesztelt - 53%-kal csökkenti a kormány és a nyereg rázkódását a legközelebbi versenytársakhoz képest. A Future Shock 3.0 lengéscsillapítónak köszönhetően a kerékpár gyorsan mozog a bukkanókon, miközben stabilan tartja a versenyző súlyát és lendületét a durva terepen. A tipikus villák ütközéskor hátrafelé terelődnek, ami mérhető sebességveszteséget okoz. Ez tudományos tény, a simább valójában gyorsabb.
ABILITY: A Roubaix kerékpár úttörő volt az endurance kerékpározás geometriájában, így a kerékpáron "BELÜL", nem pedig "RÁ" tekersz, hogy csökkentsd a kezedre, karodra és válladra nehezedő nyomást, és bármilyen úton képességet és magabiztosságot szerezz. Ugyanakkor a kerékpár készen áll arra, hogy teljes gázzal belemenjen a hegyi lejtők kanyarjaiba.
Az akár 38c/40 mm-es gumik között is elérhető gumik között ez a tartós országúti gép minden eddiginél jobb tapadást biztosít a durva utakon és még a könnyű kavicsos úton is. A Specialized könnyű és szuperhatékony gumiabroncsainak köszönhetően az extra térfogat és tapadás nem jelent hátrányt.
A Roubaix arra inspirál, hogy igazán NAGY napokat tölts a kerékpárral, ezért minden olyan rögzítést megadtunk neki, amire kalandjaid során szükséged lehet - három palacktartó, felsőcső rögzítés, és még sárvédőre is alkalmas. Szóval menj előre, és vigyél magaddal mindent, amit csak akarsz.
TELJESÍTMÉNY: Az új Roubaix SL8 a Free Foil formakönyvtárunkból származó új aerodinamikai formáknak és a leengedett nyeregcsöveknek köszönhetően az eddigi legaerodinamikusabb. A mindössze 950 grammal könnyebb váz az Aethos - a világ legkönnyebb sorozatgyártású váza - és a prémium Fact 10r karbonkeverékünk szakértelmének köszönhetően. Kategóriájában semmi sem gyorsabb vagy könnyebb a Roubaix-nál.



Instagram

Rám
FACT 10R, Rider First Engineepiros™ (RFE), FreeFoil Shape Library tubes, threaded BB, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
Vidlica
Future Shock 3.1 w/ Smooth Boot, FACT Carbon 12x100mm, thru-axle, flat-mount disc
Ppirosné koleso
DT Swiss G540 rim, 24mm internal width, tubeless ready, 24h, Specialized full sealed bearing thru axle hub, centerlock disc, DT Swiss Champion 14G stainless steel spokes, DT Swiss brass nipples
Zadné koleso
DT Swiss G540 rim, 24mm internal width, tubeless ready, 24h, Specialized full sealed bearing thru axle hub, centerlock disc, DT Swiss Champion 14G stainless steel spokes, DT Swiss brass nipples
Duše
700x28/38mm, 48mm Presta valve
Ppirosný plášť
S-Works Mondo 2BR, 700x32c
Zadný plášť
S-Works Mondo 2BR, 700x32c
Kľuky
SRAM APEX AXS, Wide 12-speed
Prevodník
40T
Stpirosové zloženie
SRAM DUB BSA
Radiace páčky
SRAM APEX eTAP AXS, hydraulic disc
Prehadzovač
SRAM APEX XPLR eTAP AXS, 12-speed
Kazeta
SRAM APEX, PG 1231 XPLR, 11-44T
Reťaz
SRAM APEX, 12-Speed
Ppirosná brzda
SRAM APEX AXS
Zadná brzda
SRAM APEX AXS
Riadítka
Specialized Hover Comp, Alloy, 125mm Drop, 75mm Reach w/Di2 Hole
Omotávky
Supacaz Super Sticky Kush
Ppirosstavec
Future Stem, Comp
Sedlo
Body Geometry Power Sport, steel rails
Sedlovka
S-Works Pave
Sedlová objímka
Hidden drop clamp
Hmotnosť
8.93kg (56)
Poznámka
*výrobca si vyhradzuje právo na zmenu špecifikácie bicykla a/alebo zlepšenie dizajnu a komponentov bez ppiroschádzajúceho upozornenia. Chyby v technickej špecifikácií a cenách sú vyhradené!


Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak véleményt, kérjük, jelentkezzen be.
 

Népszerű kerékpármárkák

CTM
GHOST
Specialized
Kellys
Liberty
Capriolo
Vedora
Mondraker